»

Santai Bersama BEN ASHAARI

Mereka Sangat-Sangat SempOi

Jom Tukar Link

22 October 2011

" SEGMEN | Serius , Blog Ini Menarik Perhatian Aku ! "

Assalammualaikum.....

petama kali aku join segmen dari cik lyssa nih....jom le kite meriah2kan segmen nih....x susah pun....


3 blog pilihan aku tuk segmen cik lyssa nih...

eh3...tuan punye segmen lah....hihih....satu2nya blog tutorial yang aku suke...simple dan mudah difahami...tuannya pun kiut....blog pun kemas....memang awesome yawwww!!!

wahhh....sapa x kenal dgn pemilik blog nih...orgnya kecik molek....suka baca entry2 dalam blog dia...cantik menarik ko memang debOmmmm......heeeee.....

suka dgn entry2 dalam blog ni sbb byk cite2 menarik....suspen dan menyeramkan....x caya? cerla tengok.....:D 

siap!!!!

tarikh tutup : 22.November.2011 jam 03.00 petang ni yer....


5 orang yang tekan keybood memberi komen:

Ms Ef Abas said...

jalan-jalan petang drpd segmen cik lyssa. jom singgah blog saya (#82 dlm list).

selamat berhujung minggu :)

Syieda_Joy™ said...

follower 123..

syieda dtg folo dari blog Lyssa (#101). jom ke blog syieda =.=

http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/segmen-serius-blog-ini-menarik.html

Noorul Amera Adnan said...

follow u dari segmen lyssa >.< jemput singgah blog saya jugak : SEGMEN SERIUS BLOG INI MENARIK

zieyzain said...

wahh gudluck yah =) ziey follow u yah =)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow


ShoutMix chat widget