»

Santai Bersama BEN ASHAARI

Mereka Sangat-Sangat SempOi

Jom Tukar Link

22 September 2011

AYAH Bawak ADAM chekup

Assalammualaikum....

hari ni date adam chekup tuk 10 month....( 10 bulan dah anak aku....alhamdulillah ).....chekup kul 3 ptg...tapi hari ni aku x dapat nak bawak adam g chekup sbb dalam kul 2 lbh nanti aku kene standby....so terpaksalah aku mintak tolong dengan hubby bawak adam g chekup sorang2 jek....yang syok tu...laki aku dgn rela hati ambik cuti hari ni sbb nak bawak anak dia g chekup...thanks abang.....kebetulan bs adam demam....semalam masa ambik adam kat umah bs...anak dia cakap cik tih x sihat.....demam...muntah2....alahaiiii...ciannya.....harap2 lekas sembuh yer.....

sejak aku preggy sampai aku dah besalin dan tiap2 bulan bawak adam g chekup buat petama kalinya laki aku  bawak adam sorang2 g klinik...yelah...sebelum ni  kami akan bawak adam chekup sesama....even aku mengandung dulu pun x penah dia biarkan aku g klinik sorang2....sibuk mn pun dia tetap akan teman jugak.....mekasyeh sekali lagi....syukur sangat.....bukan manja ke...mengada2 ke...tapi kami memang macam ni...kemana2 tetap akan bersama.....

untuk ayah.....take care yer.....sory, ibu x dapat teman hari nih....luveu....(^_^)....untuk adam...jgn nakal2 yer...cian kat ayah.....

5 orang yang tekan keybood memberi komen:

fierul said...

caring husband :)
hope nanti dapt husband yang caring gak :P

fauziahahmad said...

@fierulalhamdulillah....mudah2kan kamu akan dikurniakan suami yang baik nanti yer....:)

fauziahahmad said...

@fauziahahmad hihihi...silap daaaa.....mudah2an....:D

dhiera said...

wahh...best ye ada husband mcm tu~

fauziahahmad said...

@dhiera :)


ShoutMix chat widget