»

Santai Bersama BEN ASHAARI

Mereka Sangat-Sangat SempOi

Jom Tukar Link

12 September 2011

TUKAR TAJUK BLOG

 Assalammualaikum...

untuk kome2 yang perasan akan kewujudan blog aku ni msti tau apa tajuk blog aku sebelum ini....sekarang sudah aku tukarkan kepada tajuk yang baru....yelah...macam lagu Datuk S.M Salim tu "dulu lain....sekarang lain" wuwuwuw.......walaupun x byk yang aku ubah....tapi kalau dah lain sebutannya tu tetap berubah jugaklah kan...apa yang berubah.....ha...ini yang berubah....kalau dulu tajuknya begini...."BILA AKU MULA MENAIP" sekarang tajuknya begini " stOry mOry bila mEnaip" kenapa diubah dan berubah??? entahlah...saja kot....sbb rasa tajuk yang sblm ni macam skema jek...hahahahah......apa2 pun x kisahlah kan...yang prnting tuannya x berubah udah ler........

hahahaha...mesti ada yang mengutuk didalam hati....tukar tajuk blog pun nak buat entry gak ker.....huh!!!!peduli hape aku.....ada aku kesah??????wakakakakaka......jangan marah okay......^_^

DOLU-DOLU
"BILA AKU MULA MENAIP"

SIKALANG
" stOry mOry bila mEnaip"

sekian....namasteeee....!!



UPDATE : templet blog udah ditukar ke templet yg baru sbb tu x sama dgn picture atas tu....hihihihi....



2 orang yang tekan keybood memberi komen:

Lady Diana @ Lat'z said...

bagus lah ada perubahan..

FAUZIAHAHMAD said...

hihihihi...
kan....
tenkiu yer....:)


ShoutMix chat widget