»

Santai Bersama BEN ASHAARI

Mereka Sangat-Sangat SempOi

Jom Tukar Link

06 September 2011

CECITA HARI RAYA

Assalammualaikum....
waaaaa...segar suda mata aku bile dapat tido 5 minit.....kahkahkah.....korang uplot pic raya aku pun nk uplot pic raya gaklah...jom layan.....


 suke dgn pic ni.....:D

 adam dgn ayah
kaler baju adam mmg x sama dgn ibu & ayah dia....

 pandai buat mulut ye dia....

 senyum

 senyum

 dan senyum

 ibu dan adam

 dialog adam : oooo....adam paham ayah.....

cenyum lagi...dah macam maksu dia dah senyum gitu....

 adam dgn atok johor a.k.a my abah

 mak dgn adik no 3 
hari ni dia start trial exam spm....
gud luck dik....

yg laki2 tu adik no 2 yang sebelah tu marka dia....datang umah hantar makan pakej beraya dan berposing sekali...ahaksss...

huhu...kenapa x de pic family?????
sbbnya masing2 sibuk beraya dan sibuk begambo tapi rupenyer gambo family yg x dok...nanti raya haji kita ambik gambo family plak erk...






2 orang yang tekan keybood memberi komen:

Kancil 8349 said...

comelnya baby tu...memang jadi tumpuan keluarga dengan kehadirannya

FAUZIAHAHMAD said...

terima kasih kancil...alhamdulillah...anugerah Allah s.w.t ......teruja sangat kali pertama beraya dengan anak....:)


ShoutMix chat widget