»

Santai Bersama BEN ASHAARI

Mereka Sangat-Sangat SempOi

Jom Tukar Link

24 September 2011

Contest : Blog Hott and Cool

Assalammualaikum.....

pepagi lagi aku dah jOin contest...syok beb!! macam aku penah cakap sebelum nilah....aku kan peminat tegar tuk join contest or segmen.....

ok2....contest ni anjuran dari seorang little princess .....macam mana nak jOin....boleh baca syarat2 ni k ....


comel kan doodle dia.....eeee...geram aku kalau benda2 yang kiut miut nih....then korang kene tag 2 orang member dan pastikan dorang tau yerk....lebih pun x pe....


senang je kan......kalau korang nak join contest yang kebabom ni boleh klik kat blog little princess ni..... ( klik cepat... )


ringan2kanlah jari tu untuk join contest ni....sapa tau hadiah2 menarik tu nanti akan jadi milik korang ke kan.....hadiah dia terbaik woookkk......x nak ke? 

selamat bercontest......@_@

4 orang yang tekan keybood memberi komen:

eyryn said...

thanx dear coz tag ryn :))

fauziahahmad said...

@eyrynwelcome...:D

Kancil 8349 said...

terima kasih kerana sudi tagkan Kancil..Kancil akan ikut....

fauziahahmad said...

@Kancil 8349 sama-sama...:D


ShoutMix chat widget