»

Santai Bersama BEN ASHAARI

Mereka Sangat-Sangat SempOi

Jom Tukar Link

17 September 2011

Entry cOpy paste

Assalammualaikum...

kalau sesapa yang perasan hari ni ada 4 entry yang aku copy paste......hari ni aku betul2 ketandusan idea untuk membuat entry...so aku dah menghabiskan seharian masa aku ni dengan membaca blog2 yang menarik.....hihihih.....

memandangkan aku keje sorang hari ni tu yang aku ada masa tuk blogwalking.....antara entry2 yang aku copy paste adalah seperti berikut......:-


untuk makluman,sumber2 yang aku perolehi ada disertakan sekali dalam setiap entry.....jemputlah singgah baca entry2 ni yerk....

sharing is caring...


2 orang yang tekan keybood memberi komen:

Lady Diana @ Lat'z said...

adeii...ade juga orang copy paste org punya tulisan..

FAUZIAHAHMAD said...

@Lady Diana @ Lat'zkenapa erk...? haram ke? sekurang2nya aku berterusterang...bukan mcm sesetengah org tu copy paste tapi x mention pun mn dorang dapat entry tu....dah jadi mcm hak milik sndiri....x salah kot kalau aku nak kongsi sesama....terpulang pd ko k....:))


ShoutMix chat widget