»

Santai Bersama BEN ASHAARI

Mereka Sangat-Sangat SempOi

Jom Tukar Link

22 September 2011

Sapa Followers ke-80 itu?

Assalammualaikum.....

Selamat pagi u allz....alhamdulillah...kita masih dapat bertemu di alam maya ini.....syukur sbb masih diberikan kesempatan untuk terus hidup dibumi bertuah ini....

berbalik pada tajuk diatas.....teng teng teng.....siapakah followers yang ke-80 itu??

----->>>> itulah dia ISTANA BIRU .....

Alhamdulillah....ada jugak yang sudi menjadi followers pada blog nih....x sangka dah ada 80 org followers....dulu aku sesaja je buat blog nih...x de niat pun nak jadikan blog ni sbgai rutin harian aku.....kalau tengok entry2 yang sblm2 ni mmg nth apa2 jek...skrg ni aku dah mula "ketagih" nak berblogging....siyessss....sehari x bukak blog mmg x sah.....hahahaha.....

bagi pemilik blog yang x seberapa macam aku ni....80 followers tu dah cukup ramai dah.....terima kasih x terhingga pada mereka2 yang sudi follow blog nih...untuk pemilik blog istana biru dan rakan2 followers lain...semoga kalian semua akan terus membaca setiap entry dalam blog ni....

2 orang yang tekan keybood memberi komen:

PeRmAtA bIrU said...

huhu..dulu saya pon sama... 10 org pon dah melompat kelangit...hehhe.. semoga kita sama2 bleh support satu sama lain dalam dunia blog nih... apa2pon selamat berblogging...:) thanks untuk entri nih...:)

fauziahahmad said...

@PeRmAtA bIrUkan kan....melopat lebih tinggi.......hihhi.....selamat berblogging jugak.....welcome....:D


ShoutMix chat widget