»

Santai Bersama BEN ASHAARI

Mereka Sangat-Sangat SempOi

Jom Tukar Link

27 September 2011

Segmen : Jown join bloglist eyryn bercerita !

Assalammualaikum....

Segmen dari blog Eyryn Bercerita....jomlah join sekali..
thx eyryn sudi jemput join segmen ni....

senang je....buat satu entry spt tajuk atas tu....letak banner mcm kat bwh ni...then tglkan link kat kotak komen blog eyryn bercerita.....tag 2 org blogger lain....



ada yang best pada segmen kali ni...menurut kata empunya blog, dia akan buat 1 entry khas untuk blog yang dia minat dan suka...mungkin blog anda yang dia minat...sapa tau kan...dia akan promote 10 blog tu selama 5 hari...

menarik kan....jadi pe tunggu lagi.....rajin2kanlah jari2 korang sume tu join segmen dari eyryn ni....kalau berminat boleh baca syarat2nya di sini

tag untuk mereka : Fierul & Yayath

10 orang yang tekan keybood memberi komen:

fierul said...

wahhh saya ditag .. hehe trima ksih ye

fauziahahmad said...

@fierul sama2...jempulah join yer....:)

eyryn said...

thanx dear coz join :)

fauziahahmad said...

@eyryn hihi...welcome...:)

c nana said...

terjah sini dari segmen yg sama! gud luck ^^

http://mizznana11.blogspot.com/2011/09/jowm-joint-bloglist-eyryn-bercerita.html

fauziahahmad said...

@c nana thx ye nana...:D

polskahackrew said...

salam singgah dari segmen yang sama..('',)

Polskahackrew | Blog pembelajaran Blogspot

Nafisah Ruslan said...

saya join segmen ini juga ^^

salam kenal :)

Aku DaN SeSuAtU said...

jalan sainggah sini

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/09/segmen-jowm-join-bloglist-eyryn.html

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

singgah sini dari segmen jowm join bloglist eyryn.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com


ShoutMix chat widget